Logo Henk Korthuys

Exposities nu

Sculptures@Sea

Sculptures@Sea 30.03.18 – 30.09.18   
 
Gelijk met de zesde editie van Beaufort, de triënnale aan de Belgische kust op gebied van beeldende kunst, stellen de gerenommeerde en internationale kunstenaars Patrick Dasseville(BE), Linde Ergo(BE), Dirk Gitsels(BE), Manon Huguenin(ZW), Henk Korthuys(NL) en Günter G. Müller(DU) samen 50 monumentale sculpturen ten toon. Sculpturen in Brons, Steen, marmer, Polyester en staal. 
 
De beeldenroute strekt zich uit over de kustlijn van De Vosseslag, De Haan en Wenduine.  
 
Een routeplan is gratis te verkrijgen op het infokantoor van de Haan en dat van Wenduine aan het tramstation.  
 
Info op www.visitdehaan.be
 





Sculptures@Sea beeldentuin

 
14.07.18 – 12.08.18 
  
 
Naast de monumentale sculpturen tijdens Sculptures@Sea is er een tentoonstelling met kleinere beelden van de zelfde kunstenaars in de beeldentuin van Manon en Henk, Kennedylaan 23 in De Haan-Vosseslag.
 
  
 Dagelijks geopend van 11u tot 18u




Getij-dingen

Een kunsttentoonstelling van 15 kunstwerken op het strand, die enkel zichtbaar zijn bij laag water. Raadpleeg dus eerst de getijtabellen voor uw bezoek aan Oostduinkerke. Mijn beeld 'Maanbaak' staat aan strandpaal 9 Die vindt u op het strand Sint-André vanaf de parking aan de Gillis Scottlaan in Oostduinkerke gemeente Koksijde.
Vanaf eind maart tot november 2018





MHK Sculpture Art De Haan-Vosseslag

Ik exposeer mijn werk permanent samen met dat van mijn vrouw, Manon Huguenin in onze eigen expositieruimte en beeldentuin aan de Kennedylaan 23, te De Haan, België.

Wees welkom! We zijn geopend op afspraak. (zie contact) Aarzel niet.

 


  







Designed by Webproof