MHK Sculpture Art

Nieuwsbrief

Aanvraagformulier gratis onregelmatige toezending nieuwsbrief.

Nieuwsflits

Laatste nieuws

Voor de zomer van 2019 is Manon op basis van de door haar ingezonden maquette geselecteerd voor het beeldhouwsymposium in Durbuy.

Je kan haar aan het werk zien tussen een 14-tal andere internationale kunstenaars van 2 tot 19 mei 2019 op de werkplek aan de Ourthe in Barveaux. Het thema is dat jaar ‘Roots’.

 

 

 .

 MHK Sculpture Art

MHK Sculpture Art
Kennedylaan 23
8420 De Haan
België

Henk Korthuys
+32(0)479 647 587
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Manon Huguenin
+32(0)495 724 009
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MHK Sculpture Art

Welkom bij MHK Sculpture Art

Welkom bij MHK Sculpture-Art

Op dit gedeelte van de website staan de activiteiten die Manon Huguenin en Henk Korthuys samen ontplooien.

We laten de beelden die we maken zien in onze expositieruimte en beeldentuin in De Haan aan de Belgische kust. Omdat het geen winkel is zijn we onregelmatig open. We zijn wel altijd op afspraak open.  Dus wees welkom! De contactgegevens staan op deze pagina links onderaan

Nu en dan laten we ook graag het werk zien van collega kunstenaars. We organiseren daarvoor een aparte expositie of evenement. Dat kan ook zijn met optreden van andere kunst diciplines, zoals, dans- en muziekoptredens en voordrachten van poëzie.

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte.

Nieuwsbericht1

 

Op zondag 10 februari geven we een huiskamervoorstelling.  In deze periode van het jaar kan het niet anders dan dat het over LIEFDESBRIEVEN gaat. En dat door niemand minder dan Jo Decaluwe en Jessie De Caluwe. Dus reserveer een plaatsje voor 10 februari 2019 op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvang 15.00 uur. Onze beeldentuin is geopend van 14.00-15.00 uur en na de voorstelling tot 17.00 uur. Wees op tijd. Na 15.00 gaat de deur dicht!

Van harte welkom! Manon en Henk, Jessie en Jo.

Nieuwsbericht2

Na Sculptures@sea de hele zomer van 2018 organiseren we geen Midwinterbeelden in 2019. Even pauze. We zien wel wat er op ons pad komt.
Maar u kan natuurlijk wel naar onze beelden komen kijken in onze beeldentuin. Geef even een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een telefoontje 0479 647 587 om te zien of we thuis zijn. Van harte welkom!


Designed by Webproof